top of page

GEÏLLUSTREERDE POSTERS OP MAAT

Je kan hier een poster bestellen, speciaal voor jou ontworpen. Une piece unique zoals ze zeggen.
Een familieportret, een portret van je huisdieren die je zo graag ziet,..
Het meest persoonlijke en tijdloze cadeau. 

WAT BEDOELEN WE MET EEN GEÏLLUSTREERDE POSTER?

Hierboven kan je al enkele voorbeelden zien van eerder getekende posters. Een familieportret, een portret van je huisdieren die je zo graag ziet,.. het zal speciaal voor jou getekend worden. We werken op basis van een foto van een speciaal moment in je leven, een foto met een speciaal persoon die je graag wil laten tekenen, een foto met je schattige huisdier, ..

WAT KRIJG JE?

 

Het resultaat krijg je digitaal toegestuurd via mail in jpg en pdf formaat en via de post krijg je één fysiek gedrukt exemplaar op A3 OF A4 (formaat kan je kiezen). De print zal in een kokertje opgerold worden en als een pakket worden aangeboden. (de poster zit dus niet in een kader zoals afgebeeld op de voorbeelden, die kan je eventueel zelf voorzien)

 

Vraag je geïllustreerde poster op tijd aan.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

 

1. Om te beginnen duid je het juiste aantal personen en/of dieren aan die getekend moeten worden. Plaats dit in je winkelmandje en reken af.

 

2. Stuur vervolgens een mailtje naar info@studio-u.be met als onderwerp GEÏLLUSTREERDE POSTER + *JOUW ORDERNUMMER*

 

3. Wat moet er vermeld worden in je mailtje:

3.a. Voeg per persoon/dier ook minstens 1 duidelijke foto toe. (belangrijk !!)

 

3.b. Licht je idee achter de poster toe. Is het een cadeautje ? Is het om in je woonkamer te hangen? Je beste vrienden die trouwen, een baby die geboren is,… Wat is de ideale deadline voor jou ? (Samen zullen we dan bekijken of deze haalbaar is.)

 

3.c. Welk formaat had je in gedachten. Je kan kiezen tussen A4 en A3, horizontaal of verticaal. Beantwoord al deze puntjes zo volledig mogelijk,
zo kunnen we er snel mee aan de slag.

 

!! Het proces wordt pas in gang gezet als het juiste bedrag is overgemaakt naar onze rekening en we een mail met de gevraagde info (zie puntjes hierboven) hebben ontvangen in onze mailbox.

 

*In deze prijzen zit 1 correctieronde inbegrepen. We sturen de poster als hij af is naar je door, dan heb je een week om feedback te geven. We passen de poster één keer aan. Dat kan kleuren aanpassen zijn, een figuur aanpassen omdat ie er voor jou niet helemaal op lijkt,… Kleine aanpassingen. Het hele idee of concept omgooien kan niet.

 

Als je vragen hebt aarzel dan niet ze te stellen via info@studio-u.be

Geen product

bottom of page